Cafés

Tilburg is een heerlijke stad waar vele cafeetjes, restaurants, kroegjes en barretjes te vinden zijn. In deze sectie vind je enkele cafés die bekend staan om Tilburgse gezelligheid. Ken jij nog een leuk café dat goed in onderstaande lijst past? Of wil jij dat jouw eigen bedrijf een vermelding krijgt op deze website? Schrijf een unieke en leuke tekst en neem contact met ons op.

Café Polly Maggoo

Wie denkt dat er geen leuke cafés zijn in Tilburg heeft het goed mis! Bij café Polly Maggoo kan je niet alleen relaxed een borrel drinken, maar ook lunchen en dineren. Zin in meer dan een borrel? Op vrijdag- en zaterdagavond gaat het dak eraf en kan op woensdag mag je de Jongens Van Je Weet Wel! niet missen in de pianobar. Houd je van een spelletje? Bij Polly Maggoo kan je iedere maandag meespelen met de pubquiz.

Sfeer & interieur

Café Polly Maggoo heeft veel weg van een bruin grand café. Heerlijk relaxed en iedereen is welkom.

Geschiedenis

Wat begon als kroeg voor de studenten van weleer is uitgegroeid tot een groot horecaonderneming. Het zijn tegenwoordig niet alleen studenten die hun weg naar de toog vinden, ook andere Tilburgers komen een drankje doen en de Polly sfeer proeven.

Keuken & kaart

Eetcafé Polly Maggoo is in de loop der jaren een begrip geworden en voor veel mensen het perfecte alternatief na het shoppen of voor het stappen. De drukste avonden zijn op de donderdag koopavond en op avonden dat poppodium 013 (gelegen op 70 m. afstand) een uitverkocht huis heeft. Vanaf begin jaren ’80 voeren we een heel toegankelijke kaart met enkele Italiaanse accenten. Met name de variaties in op de menukaart zorgen ervoor dat aan alle wensen voldaan kan worden. De regelmatig terugkerende gast krijgt tevens de kans om gevarieerd te kunnen eten.
Naast de vaste kaart heeft u elke week de keuze uit een weekmenu en om de drie a vier dagen uit een ‘barhap’, dat laatste kan uiteraard ook gewoon aan tafel genoten worden.

Contactinformatie

Adres: Heuvel 10, Tilburg
Website: www.pollymaggoo.nl

Studio

Als je op zoek bent naar een hippe kroeg waar je ook nog eens lekker kan eten dan zit je bij Studio op je plek. Elke dinsdagavond zijn liveoptredens van diverse bands, op woensdag speelt de dj tussen het publiek de beste plaatjes. Als je geluk hebt neemt de dj een artiest mee ter ondersteuning en zit je helemaal gebakken. In de nacht kan je dansen tot je erbij neervalt.

Sfeer & interieur

Studio is een leuk café met een leuke sfeer. Een mix van kroonluchters, lasers en een stationsklok maken het hip.

Er is ook eten

Zin in een lunch, high tea of een borrel? Op het terras is het prima toeven. Er is ook een zaal te huren voor feesten, partijen en vergaderingen.

Contactinformatie

Adres: Heuvel 9, Tilburg
Website: www.studio-tilburg.com