Restaurants

In deze sectie kun je het crème de la crème van de restaurants vinden. Heerlijk eten, wie houdt er niet van. Heb jij een goede toevoeging of wil jij dat jouw restaurant hier in de spotlight komt te staan? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Boerke Mutsaers

Boerke Mutsaers is een Frans restaurant met mediterraanse invloeden en traditionele wildgerechten.

Geschiedenis

De naam geeft zijn historie; een oude boerderij waar de huidige familie al vanaf 1644 gevestigd is. Van deze oude boerderij is niets meer terug te vinden, modern restaurant, groot eigen gratis parking, goed bereikbaar met NS-station Tilburg Universiteit en busstop op loop afstand.

Keuken & kaart

Restaurant Boerke Mutsaers is een verrassend restaurant met een variërende kaart, veel vis en vlees gerechten. Lichte keuken maar ook traditionele gerechten in de seizoenen. Zoals het wildseizoen, hun specialiteit.

Contactinformatie

Adres: Vijverlaan 2, Tilburg
Website: Boerke Mutsaers

FEMZ

FEMZ workshops & high tea’s verzorgd naast, ruim 50 verschillende creatieve & culinaire workshops, ook heerlijke high tea’s in haar knusse High Tea Room. De Tea Room is gelegen in het centrum van Tilburg. Ze bieden maar liefst 5 verschillende high tea’s al vanaf 9,50!

Geschiedenis

FEMZ is van origine een workshopbureau. In september 2010 zijn ze verhuisd naar het Koningsplein in Tilburg en per 1-1-2011 hebben zij de deuren van High Tea Room FEMZ geopend.

De high tea room is een zeer gezellig en knusse locatie om gezellig met je vriendinnen bij te kletsen en te genieten van een heerlijke high tea!

Keuken & kaart

5 verschillende high tea’s, al vanaf 9,50!

Contactinformatie

Adres: Koningsplein 251, Tilburg
Website: www.femz.nl

Vergane Glorie

Om toch een eer te bewijzen aan Tilburgs vergane glorie, een ode aan restaurants die niet meer onder ons zijn.

La Vie en Rose

Restaurant La Vie en Rose was een restaurant in Tilburg waar je oprechte gastvrijheid in een Franse jaren vijftig sfeer kon vinden.

Geschiedenis

Sinds februari 2007 zijn de deuren van restaurant La Vie en Rose geopend. In 2010 is het doek definitief gevallen.

Sfeer & interieur

Frans huiskamer idee met chansons op de achtergrond en Piaf en Brel aan de muur. Deed denken aan Parijs.

Keuken & kaart

In Restaurant La Vie en Rose kon je genieten van de Franse keuken.

Contactinformatie

Toenmalig adres: Besterdring 2, Tilburg